Älska våren och en skön lördag

Hej på er! Hur mår ni där ute?

Äntligen börjar det kännas som vår hörni. Det har varit så fruktansvärt kallt här hela veckan. Mars är tydligen 8 grader kallare än i fjol… Men nu, nu känns det som om våren kanske skulle våga komma. Gick ut med hunden i morse och satt till och med en stund ute på gården efteråt. Det händer verkligen inte varje dag. Mmmmm

Det här ledde också till att jag har energi nu. Energi! Fatta. Min Vill göra lista kommer att decimeras idag minsann. Jag ville redan igår, men låg som en urvriden trasa i soffan. Fast nej, var rätt duktig igår också, kockade, handlade, städade – sånt. Men inget jag kan kryssa av på listan. Tyvärr.

Kvällen tillbringades i soffan med vin, god mat och goda vänner över appen ”Jag har aldrig”. Ni vet, leken där man säger ett påstående som börjar Jag har aldrig... och den som har måste dricka. Appen hade färdiga påståenden men vi fick också själva hitta på lite. Alla blev plötsligt 20 år gamla och försökte gräva fram hemligheter om varann. Vi hade sjukt kul och många mer eller mindre konstiga saker kom fram. Vi kom lite närmare varann helt enkelt.

Efteråt drog vissa vidare ut på ”stan” och jag är nöjd och glad att jag fattade att krypa i säng i stället. En sån lördag. Men idag alltså – Energi!

Nu kör vi!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: