Vardagssvammel

Jag klarade första dagen tillbaka på jobb galant. Jag hann inte mycket annat än läsa min mejl och göra upp en to do lista för veckan. Men det är väl så det ska vara. Skönt att komma tillbaka utan att möta kaos.

Jag klarade också min första ”ut och äta efter jobbet” LCHF style utan problem. Det här är verkligen en diet i min smak – mera såser och röror åt folket! Även om jag ju helst skulle äta dem med potatis och flingsalt… Då den tanken slår mig tänker jag direkt – ja, och det är det du gjort hela sommaren också och som gör att du behöver en diet. Japp. Mycket enkelt det här med orsak och verkan faktiskt.
Som om duktigheten inte skulle ha varit tillräcklig, hoppade jag ännu i springskorna inspirerad av AW-sällskapet och tog en snabbtur i den svala kvällsluften. Jag ska ju faktiskt springa tjejmilen igen om mindre än en månad. Jo tjena. Bara att bita i det sura äpplet och komma igång med uppladdningen alltså. Eller uppladdning och uppladdning, det skulle vara fint om jag klarade av att springa mer än 2 km…
Ja, en ny dag på jobbet sa vi? Okej, då kör vi.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: