Sun is Shining and so are You!

Tack för er input i inlägget nedan! Tar i med nya tag, ökad iver och ska ge er en mix av allt! Musiken icke att förglömma! Den här låten är ju till exempel LÄTT en kommande sommarfavorit och just nu sitter jag på bakgården i klänning och tröja och hänger på Internet och spelar låten på repeat.

Går så där med sömnen just nu (vände och vred mig ännu 2.15 i natt) så jag vågar vägra lägga mig ikväll mogen som jag är. Axel (inte Axwell) lever också upp och ner just nu. Han har levt rövare med dagssömnen nu i 4 dagar och tog sin ”dagssömn” först 18 tiden ikväll… En blir ju så glad då en nattar ett barn på dagen i 37 minuter och det sover 15-20 minuter… Ska väl inte klaga för det finns ju de som inte alls får någon ro, men jag är van att få egentid i 2 timmar efter 2 timmars morgonstök. Winwin. Efter det brukar Axel sova ännu en gång typ 1h. Nu håller han helt tydligt på och ändrar till en lur. Helt okej för mig, men 15 minuter lång kan en för fasen inte bli. Jaja, imorgon är en annan dag och allt det där.

Idag har vi hur som helst njutit i solen och hängt på stan med 2 guddöttrar och deras mammor, en bror och ytterligare en kompis och ett barn. Fick en otrolig sommarkänsla av att hämta middag från Taverna Brillo och slå sig ner i skuggan i Humleträdgården i kväll. Äntligen säger jag bara. Lyckades också hamna som fisken mot strömmen i Kungsan där U21 superlaget hyllades, men vi stannade inte tills laget kom. Imorgon lovas det ännu varmare väder och det är dags för klass 1 varningar. Det drar mig tillbaka ett år i tiden då det också var klass 1 varningar… Axels födelsedagsmånad är inledd!

Bring on the sunshine!!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: