Pepp som heter duga

Vi har överlevt en dag till med vår 1,5 åring. Heja! Vi konstaterar verkligen varje dag nu –snart blir det bättre! Det är intensivt, för att beskriva det milt. Men idag var en riktigt bra dag!

Vi var ute och promenerade i nästan-solen med våra gäster, förutom halva gänget som åkte till lokala bion för Lego 2. Vi gick ut för att få lite steg, men just steg får man ju inte nödvändigtvis då man är ute med Emanuel. Mera övning av ”hand som föser bort stenar ur munnen” liksom. Men det får verkligen duga.

Att man ens kommer på tanken att frivilligt gå ut med honom (har ju hänt två dagar på raken nu) är ett enormt steg framåt för mänskligheten.

Nu har dessutom det värsta av tand nr 16 ploppat genom, så nu kan han kanske bli lite gladare och nöjdare. Han hanterar verkligen inte tandsprickning bra den här killen. Bara fyra kvar nu då så är vi all set för några år framöver. Puh. Att barn kan va så olika alltså.

Men ja, pepp skrev jag ju i rubriken… Hade alltså hus-coachen Maja på besök och har igen ett stort uppslag idéer och tankar att verkställa. Så underbart. Men tuff är hon, ska ha namn och datum och allt möjligt av en…

Tydligen händer ju saker inte bara, man ska jobba för dem också. Men det här att göra drömmar till verklighet – är det inte ändå lite läskigt? Plötsligt händer det en massa saker!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: