Nu blir det sportlov

Nu blev det äntligen sportlov och årets vecka i alperna med familjen är här. Vi åkte redan igår kväll, sov en natt på flygfältshotell och mötte upp med resten av gänget imorse. 

Vi har hunnit äta världens långsammaste lunch, köra till Val Thorens, bära väskor, packa upp, handla, hyra och köpa utrustning och äta pizza. Vi är alltså all set inför morgondagen och det har varit en lugn och skön dag. Förutom några Axelmissöden då. Han kräktes ett rejält lass på serpentinvägen och det blev en hel del meck med att få allt tvättat. Förutom det körde han en nack-bajsning då vi väl installerat oss på hotellet. Så mysigt att inte ha tillgång till tvättmaskin. Till hotellet gled han för övrigt snofsigt in klädd i min t-skjorta, det enda som fanns lättillgängligt. Inte helt lätt då killen avverkar kläder i hög takt. Som tur hade mommo skickat med ett lass kläder, så klarar oss kanske utan tvätt resten av resan nu.

Alla vuxna utom jag passade på att köpa formgjutna monor idag. Få se om jag ger efter för grupptrycket också eller om jag nöjer mig med mina hyrda… 

Inlägget skrevs på lördag…

   
 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: