Kalenderkoll och Lilla Ego

Hur har ni det där ute? Jag har äntligen som sagt kört igång nu, och har hittat tempot och planen för hösten. Sjukt, så hårt inne det satt! Men bättre sent än aldrig, som alltid! 

Har den här veckan hunnit med två kundmöten, ett möte med potentiell Revisor att jobba med, två seminarier, ett start up mingel och förutom det bokat in två starta eget mässor i höst och beställt hem ett gäng facklitteratur. Hösten blir en förkovringshöst med andra ord. Förutom det har jag också hunnit med ett psykologbesök och ett besök till aurorakliniken. Det här blir bra det!

Just nu sitter jag och väntar på Maja som är i stan och vi ska äntligen få testa på Lilla Ego, restaurangen man aldrig får bord till och som hyllas till skyarna. De släpper borden 90 dagar i taget och de tar slut direkt. Däremot har de drop in tider och ikväll tänkte vi chansa – och LYCKADES!!! Magiskt. Menyn ser såååå god ut och jag vill äta allt. Jo, och så är det ett sånt coolt ställe som inte har sitt namn någonstans. Tur att en är världsvan och bara glider in (efter att ha googlat några extra varv för att se att jag var på rätt adress hehe).

Kolla bara:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: