Julefriden

It’s the most wonderful time of the year…

Äntligen ett år med en jul då jag kan gå all in i mitt julälsk. Julmusiken snurrar på för fullt och jag håller på och skapar DEN PERFEKTA julspellistan. Ni vet, en sån som är utan Carola och ungefär alla låtarna på Absolute Christmas. Låtarna som var sönderspelade redan år 98…

För första gången någonsin ska vi till och med ha julgran fast vi inte ska vara här på jul. Bara att börja redan nu, så hinner vi hur bra som helst! I lördags brände jag sönder den klassiska knäck-katastrofen – Axel blev mycket besviken att den åkte soporna ens innan det var dags att smaka… Idag fick vi utebelysningen på plats, och hemkört julgranen. Imorgon får vi ta in den. En härodlad söt liten sak, som dessutom skänker en del av vinsten till Stockholms hemlösa. Fatta att det till och med började snöa precis då granen levererades. Just så julfilmigt är det nu.

På torsdag blir det Luciamorgon i Hedvig Eleonoras kyrka med Adolf Fredriks Musikklasser, på lördag julbord med Emanuels gudföräldrar – förbjudet för alla över 1 år… och på söndag ordnar vi lite kompisjulmysknytkalas hemma hos oss för att hinna ses och säga god jul till varann.

Alldeles, alldeles underbart! Som Askungen skulle säga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: