Jag vill också

Det gnager ännu i mig. Jag vill också, precis som bloggen heter. Jag vill också en massa saker. Just nu vill jag att WordPress-appen magiskt ska börja fungera igen, men man kan inte få allt. Jag kan inte vänta på att jag ska hitta tiden att felsöka, så jag får helt enkelt blogga på internet, på telefonen, från sängen, innan jag somnar. Smidigt? Absolut inte, men bättre än så blir det inte just nu. Det får duga.

Det viktigaste är faktiskt att jag kommer igång med bloggandet igen. Att skriva igen. Jag mår så mycket bättre då jag gör det dessutom. Bara win-win-win alltså. Dumt att prioritera bort sånt. Men trött är jag, så vi tar det kort.

  • Emanuel fyller ETT år imorgon. Hur sjukt?
  • Jag har drabbats av jullängtan. Igen, hur sjukt? Ska ta tag i att landa i hösten först, innan jag börjar köpa glögg. Glöggmingel, mmm…
  • Jag började i tisdags kursen Friday lab, 90 dagar fokus på mig själv. Hög tid för Evis på högre prio nu. Behöver jag nämna att det blev mest jobb i sommar? En ynka vecka semester var allt jag fick till. Dags att göra om och göra rätt alltså.

Nej, nu ska jag sova. Blir Emanuel som får sjunga upp oss denna första av födelsedagar, ingen människa vill frivilligt vakna innan han i alla fall.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: