Hitochdit

I morse kunde jag äntligen börja den med att åka ut och vittja näten. Eller börja och börja. Emanuel hade varit igång två timmar redan då morfar klev upp och vi kunde åka. 2 hela abborrar fick vi, men skönt och vackert var det. Finns det någon vackrare plats än havet?

Emanuel tycker att det är hög tid att lära sig cykla nu. Han har åtminstone envisheten som krävs…

Det blev också strandhäng med en kär vän som kom precis då Emanuel somnade. Bytte med glädje jobb mot en pratstund. Vi fick i alla fall prata lite mellan varven som Axel måste bedyra sin kärlek mot vännen genom diverse brottningskamper.

Då Emanuel vaknat hoppade vi i bilen och åkte och hälsade på farmor. Där hade Emanuel lite väl stort revir och jag fick flera gånger hämta honom från grannarnas gårdar… Ja och så finns där pool, här sitter han och försöker låsa upp låset den lilla ingenjören. Vi lämnade kvar Axel där för lite egentid och sen hoppade jag i nästa bil och körde storasyster med man till grannstaden för konsert med Whitesnake och Europe. Vad gör man inte för lite kebab? Ja, och så hann jag med lite välbehövd shopping också. Finns det ngt jobbigare än att köpa underkläder? Nå, skulle vara att köpa jeans då. Oh well, nu är jag i alla fall kittad för en tid framöver.

Mycket man hinner flänga på en dag om man vill det. Näst på listan dagens jobb och yoga! Hurraaa för sommar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: