Fredagfredagfredag

Jag kan ju inte hålla på att bara julkalenderblogga heller. Ni håller säkert på att dö av nyfikenhet över vad jag håller på med.

Plötsligt skulle man jobba 4 dagar på raken och pussla med livet och Cessitiden. Igår och idag har jag därför börjat dagen hemma med en nöjd hund och lagom till lunch kommer Christian hem och fortsätter jobba där. Mycket bra koncept. Vi planerar helt enkelt från dag till dag hur vi gör.
I övrigt har jag bokat ett gäng flygbiljetter för våren i veckan. Det blir bebiskramande, bröllop 40 årskalas och i samband med det lite bilsemester och häng på min älskade franska riviera. Galet nog blir det Christians och min första resa tillsammans på egen hand. Vi har rest hur mycket som helst men alltid tillsammans med någon annan och mest för att hälsa på någon. En av de viktigaste egenskaperna hos en person (som resesällskap) har jag alltså inte ens testat. Tänk om han är oanvändbar som resekompis. Det kan ju bli hur jobbigt som helst i så fall.
Vad annat har hänt i år? Jag har jobbat, brunchat, kollat på serier och läst. Jag har också hängt på blocket och drömt om snö. Tycker faktiskt det kan räcka med regn nu.
Ikväll blir det seriös aw för att säga hejdå till en underbar kollega, imorgon mera brunch och middag med långväga besök. Underbart program alltså. 
Men först byte från jobb på soffa till jobb på kontorsstol.
Ha en superb fredag hörni!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: