En tisdag mitt i livet

Tisdag, möten, rutten natt, tidig morgon men aaaah – unnar mig en jobbdag på stan. Hur skönt är inte det? Dessutom lyckades jag få iväg två barn till förskolan för egen maskin och själv gå därifrån utan desto större trauma. Stort steg som mamma.

Har rivit av dagens första möte, så skönt att äntligen ha tid att träffa sina kunder igen. Den här kunden har jag inte hunnit träffa sen i januari dessutom… Tur att han också är småbarnsförälder med eget företag, om vi säger som så…

Passar på att samla lite intryck mellan mötena. Som jag saknat att regelbundet tanka citypuls. Ska göra tisdagar till min ut på stan dag.

Någon som tänker ordna en Halloween fest? Kläderna hittar du på närmaste H&M. Skulle ju vara så klädsamt på mig med den där kroppsstrumpeskelettgrejen till exempel…. Mon dieu.

Med stadsjobb kommer också stadslunch. Idag tuna bowl på Lokal. Rekommenderar starkt åt alla som finns. Bowls förresten – bästa! Är som vanligt sist på bollen, men bättre sent än aldrig.  En annan insikt jag fick i våras – att det FÖRSTÅS är skitenkelt att göra hemma… Nu har jag inte kommit så långt än (förutom smoothie bowls då jag är extra lat), men hallå – hur kan det ens vara en tanke en inte tänkt?! Oh well, en till sak som går på kaos-året 2018s konto.

Men nu blåser det minsann nya vindar!

Ikväll blir det till råga på allt AW med typ hälften av mitt nya croud på Friday Lab – kursen jag går för att styra upp lite. Helt otroligt vilket gäng kvinnor den kursen samlat ihop. Wow säger jag bara.

Over and out. Ha en fantastisk tisdag mitt i livet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: