Den magiska blendern

Är på en inte så liten hälsoresa sen snart ett halvt år tillbaka. De flesta vanorna i matväg ska brytas och det tar tid. Jag har ju lagt väldigt många år på att skapa de dåliga vanorna, så det får ta tid att lägga om dem till bättre.

En stor brist i min kost är det gröna. Jag ligger så långt ifrån alla rekommendationer som någonsin funnits men nu ska det bli ändring på det. Den gröna smoothien har gjort entre. Jag aka försöka få i mig en smoothie om dagen och målet är att den hela tiden ska bli grönare. Just nu är den ganska många andra färger också.

I helgen fick jag tips om en superblender, och jag var inte sen att klicka hem den. Speciellt inte som den kan göra soppor också! Det är ju alldeles magiskt. Jag gör soppa till middag minst en gång i veckan och idag gjorde jag en sötpotatissoppa med koktid under 4 minuter i blendern. Det är vad jag kallar magi. Gott blev det också. Ja, inte om du frågar de som börjar på A, men han lovade å andra sidan äta soppa nästa gång om den är röd eller vit, så det får duga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: