Bye Buy

I onsdags hittade jag ett riktigt fynd på Kungsholmen. Jag var med Axel på 1,5 års kontroll och vandrade runt på klädjakt åt den unge Herr Sundholm. Det visade sig vara hopplöst om man inte ville lägga 799kr på en regnjacka från Polarn & Pyret… Det fanns inget i mig som fann det rimligt och två grannbutiker hade inte ens någon regnjacka. Jag vandrade vidare och plötsligt stod jag utanför en för mig ny second hand barnklädsbutik.

De hade tydligen öppnat i September och hade kläder från 0-2 år. Det var en fantastisk butik. Allt var rent o snyggt och prydligt upphängt enligt storlekar och produkter! Helt klart en ny favoritbutik. Klicka er in till hemsidan Bye Buy om ni vill läsa mer, kanske ni själva har en massa kläder ni vill bli av med?! Ni kan också följ dem på Instagram om ni vill se vad som är på väg in, för det är förstås en ganska hög omsättning på varorna.

Inn och finn!

   

2 kommentarer

  1. Nej, nej, blir nog att reservera Axels rum nu snart! Vilken butik alltså!! Hoppas priserna var till lika stor glädje som ordningen ser ut att vara. Själv har jag också gjort en lite mera lyckad loppisrunda idag. Men då pratar vi mera rota fram fynd än välsorterat.

    1. Ja men jag säger ju det! Kom hit! 🙂 Det är den erfarenheten jag också har, kaotiska lådor/bord där det är enormt svårt att hitta något.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: