Besök och tjockbokchock

Idag fick vi besök av killarnas farfar med fru. Vi har inte setts på ett tag, men Emanuel blev nästan direkt bästis med farfar, tänkte till och med åka hem med honom. Så roligt att se då Emanuel inte direkt är känd för att vara lättflörtad.

Men det blir faktiskt bättre hela tiden. Nuförtiden går han ju omkring och fnittrar på dagarna till och med. Det har vi inte direkt varit bortskämda med under hans första livstid.

I övrigt har det varit lite jobb, lite gårdsfix, lite gå på styltor, mycket yoga (åkte in på ett riktigt live lärarlett pass efter att Emanuel somnat), lite bastu, lite bok och väldigt lite sitta still. Lite smått och gott helt enkelt. Hur underbart är det inte att Emanuel har börjat hitta läsglädjen för övrigt? Fattar ni att det här betyder att han faktiskt nu sitter still flera sekunder i taget!!! Bra läsare finns här också!

Ja, och en otroligt vacker solnedgång efter en riktigt dassig väderdag hade vi också (är det nu det vänder?!?!?!?!), just nu är i alla fall himlen blå.

Men tjockbokschocken då? Jo alltså, systeryster skulle åka till biblioteket för att ladda upp med någon meter semesterläsning (hon formligen slukar böcker) och jag bad henne plocka med sig senaste bokklubbsboken Ett litet liv åt mig men alltså hjälp boken har ju över 700 sidor!!! Hur är det tänkt att jag ska hinna plöja genom denna tegelsten? Den lär vara sjukt bra dessutom så jag har inte riktigt något annat val. Tror jag får blanda med e-bok, annars får jag väl träningsverk i armarna också…Man ser knappt barnet för alla sidor.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: