Är huvudet dumt får kroppen lida – en reflektion och ett bra tips.

Det här började som ett Facebookinlägg men så bara fortsatte det och fortsatte det, så jag flyttade det hit istället.

Känslan då man mitt i nattningen kommer på hur man löser problemet som gäckat en hela dagen, kliver upp och bara gör det. Därmed är den jobbintensivaste perioden hittills i mitt liv – över! Hej igen världen!!!

I kombination med rätt mycket annat liv i livet som också ska levas ligger sömn högst upp på listan över saker jag önskar mig just nu. SEN ska jag ta mig an världen igen.

Och ni som tänker att ni vill och ska fortsätta jobba då ni fött barn. GÖR INTE det! Jag kan verkligen inte rekommendera det åt någon. Speciellt inte om du inte kan säga nej, och dina tänkta ”3 timmar hinner man väl bra med” plötsligt är 10 timmar om dagen i ganska många dagar.

Nej, lär dig av mitt misstag istället. Bara dåren lär sig av sina egna. Ta en paus istället – om du känner att du vill börja jobba efter vecka eller två, jättebra, gör det. Men att tro att jag inte behövde eller ville ha föräldraledigt i mer än timmar snarare än dagar, veckor eller månader var verkligen jättedumt.

Eller för att översätta det till en 3,5 årings språk men mamma, vad gör DU här? då jag kom ut ur kontoret för att vädra mig lite tidigare idag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: