All work, no play

Nu är vi hemma igen i växthusvärmen. För tillfället faller ett stilla sommarregn och jag har precis slutat jobba efter dagens andra pass.

Längtar SÅ tills jobbläget är under kontroll, men än så länge jagar jag bara drömmen. Jag (eller omständigheterna snarare) ser alltid till att fucka up läget, då jag är nära mål. Med andra ord börjar jag jobba långsammare, tar ledigt, klämmer in något annat – som att leva – och så glider kontrollen ur händerna igen.

Idag har jag tex jobbat mer än jag sammanlagt gjorde på hela förra veckan i Finland. Tänk om jag jobbat ens halvtid förra veckan? Då skulle jag inte ha deadlines panik nu. Suck. Inte så balanserat liv… men men… Jag fyller ändå 37 i augusti – kanske det är åldern då jag kommer till insikt? Det bubblar nämligen MYCKET under ytan i mitt lilla huvud just nu. Vem vet, kanske en insikt eller klokskap kommer landa innan dess till och med.

Det här är en vecka som minst sagt sitter i ett, jag ska nu vara mammaledig två dagar, de två första dagarna på några månader. (Undrar om jag kommer ihåg hur man gör?!) På onsdag kväll åker jag till Åland på workation, ska vara första natten borta från Emanuel (!!!!!) och på torsdag en timme innan jag hinner hem, kommer Christians syster med familj på besök och stannar till söndag.

Så ja, kanske bäst att säga tack och godnatt innan barnet hinner vakna. Gäller att försöka hinna sova också. Annars kan jag lika bra ge upp på en gång.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: