Miniweekend i Stockholm

Jag fortsätter inte blogga i realtid och jobbar på, röda dagar eller halvdagar spelar ingen större roll. Jobbet ska bli gjort.

Men tänkte berätta lite om förra helgen. Åh va underbar helg det blev igen en gång. Pia var på besök från Bryssel och hundallergiker som hon är tog vi in på hotell. Dels för att inte dö allergidöden och dels för att ohämmat kunna tjejsnacka utan att skada Christians öron.

Vi möttes upp efter jobbet och förde väskorna till hotellet. Jag hade naturligtvis inte hunnit boka bord någonstans men på väg till hotellet snubblade vi över Bestick Bistro. Maj gadd va god mat de hade!

Jag menar, titta bara på förrätterna.


Jag var glad och lycklig. Som om inte maten och sällskapet var tillräckligt perfekt, var toaletten sevärd redan bara den. Gå dit!

Hotellet var nästa succéhistoria. Vi bodde på Nordic Light Hotel och det var ett underbart designhotell med fin inredning och ursköna sängar. Efter en lång dag kröp vi ner i de stora sängarna, drack rödvin ur tandborstmuggar och pratade strunt tills vi somnade.


Toaletten hade Iittalas kartioglas som tanborstmuggar. Bara en sån sak.

Frukostbuffén var to die for och hade de sötaste små Kalles Kaviar tuber. Allt var ekologiskt och laktosfritt, ville helst gå och krama någon i köket. Måste boka in brunch där något tag. Mums

Efter en lång natts sömn gav vi oss ut på stan, shoppade, fikade, promenerade och njöt. Efter att ha lyft upp den svenska ekonomin lite åkte vi hem, njöt av en god middag och fortsatte prata. Ja, ni hör ju. En perfekt helg helt enkelt!

Och vi fortsätter i samma tema. För just nu sitter vi nämligen i ett flyg på väg till Geneve för att ha en lika underbar helg till.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: