Kakkastrof – varning för bajsinslag

Ni vet hur ni går omkring och tycker att bajsblöjor är såååå äckliga och tror det är jobbigt då det kletat iväg ända upp i nackskarvet. Möt Cessi!

Cessi är en snäll och go hund som har vissa fel eller vad vi ska kalla det. 1) hon är inte ännu helt rumsren, speciellt inte på  natten. Obs! Det är inte konstigt vid hennes ringa ålder men tycker att det skulle vara helt okej att förekomma utvecklingen en smula. 2) hon gillar att äta allt. Med allt menar jag saker och ting som onda medmänniskor slänger i naturen, typ tuggummin och snusprillor och så. Det här är inte jättebra för små hundmagar att ha i sig.
Då kommer vi till saken. En dag som denna kan man alltså vakna upp till inte mindre än 8 lösmagsbajshögar varav 2,5 landat på tidningarna hon normalt uträttar sina behov på.
Resten lämnar vi åt fantasin och så kan ni tycka litelite, eller jättemycket synd om den gravida kvinnan som fick krypa omkring och städa upp nämnda högar.

2 kommentarer

  1. Sympati! jag hade en gul labbe som var lite likadan.. mitt bästa tips är en rikkalapio och en såndär förnsterskrapa som man har till bilen. Om det är riktigt löst alltså.. huuuuu..

    1. Uuuuh. Men mycket god idé faktiskt! Sin 5 månadersdag till ära döpte vi om henne från Cessi till Kakkalabb…….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: