Hemma bäst

Åh. Äntligen hemma. Vi är hemma i Stockholm igen efter en underbar Finlandsvistelse, där vi mest ätit, frusit och träffat folk. Hann nästan träffa alla jag ville och fick ta det litelite lugnt också. Man kan faktiskt träffa folk och sticka samtidigt. Men suck sånt väder det har varit. Brrrr.

Vi kom iland klockan 10 igår och ägnade nån timme åt att tömma bilen och skapa ett fullständigt kaos i lägenheten.* Ni förstår inte hur mycket saker man kan få med sig i en väldigt stor bil. Dessutom kom Christians pappa över med Viking Grace imorse med ett till stort lass. Försöker mig igen på konsten att få samlat alla mina saker på ett ställe (till skillnad från ett hus, ett båthus och två källare). Får se hur länge det tar. Passade också på att titta på lite gamla möbler hos min moster. Ett gammalt soffbord som varit min mormors blev vårt och också en skohylla som passar perfekt i vårt nya hem. Vi passade dessutom på att ta våra cyklar till Stockholm. Kanske jag till och med får rustat upp min nåt tag. Just nu behöver jag i alla fall inte vara rädd att den ska bli stulen. En ny sits och två nya däck så blir den däremot hur bra som helst.
Men ja, hemmet var igår ett kaos så istället för att packa upp och fixa som den mogna individen skulle ha gjort, valde vi att fly. Vi hoppade i bilen och körde till Media Markt för lite sommarshopping. Vi klarade oss inte så länge utan TV. Det var också hög tid att få skaffat en dator och apple TV. Nu är vi alltså all set för hösten och jag ska få ordning på mitt bloggande igen. Blir småtokig av att blogga från telefonen och iPaden hela tiden. Vi passade på att inviga TV:n (som är ENORM) igår också. Vad är det för övrigt med män och TV apparater?! Varför ska de va så sjuttons stora? Jag älskar ju att se på TV men 32 tum känns som en helt ok storlek. Nu köpte vi en 55 tums. Priset var alldeles superbt så det var ingen idé att försöka styra om köpet. Som vi alla vet ska man nämligen välja sina strider, men seriöst alltså… Istället för att städa, tvätta och diska tillbringade vi dagen åt att installera och fixa hemelektroniken i skick. Nåja, vi hann ut och njuta av skuggan på Café Russin** också. Tänk så underbart med semesterväder där man får söka sig till skuggan och inte bara frysa inne framför brasan.

Hett var bara förnamnet.

*det var litelite kaos innan vi började också.
**den första lokala pärlan vi hittat.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: