Heja söndagen!

Underbara helg. Jag kommer inte förbi känslan av hur skönt det är med helg. Speciellt söndagar nuförtiden iom att natten till lördagen inte längre räcker till för att vila upp mig. Idag däremot mår jag riktigt bra. Länge sen jag känt så – knacka i trä.

Jag har vaknat, ätit mumsig äggröra, bakat scones! städat efter mig!! och druckit kaffe!!! Helt fantastiskt. Dessutom har jag läst en hög med tidningar och nu är jag inne på att läsa ut hela internet.  
Orsaken till detta välmående är en lång natts sömn. Vi var nämligen hemma hos hundallergiska kompisar hela dagen igår så Cessi fick hänga hos sin mamma, pappa och bror under tiden. Det betyder att hon här totalt kaputt ännu idag. Tänk om man själv hade energin att trötta ut henne varje dag. Lyxigt värre.
Idag ska jag bara samla energi och göra ganska minimalt med saker. Kanske städa ur klädskåpet, tvätta lite kläder och pyssla om hemmet. ELLER så fortsätter jag hänga i soffan hela dagen och njuta av att jag inte har några måsten. Vi får se var dagen landar.
På det lite blomsterkärlek. Se så vacker bukettjag plokade ihop här om dagen: gerberor och persikotjafs! Så vackra nu då knopparna slår ut.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: