Babysim och burgare

Idag har jag gjort en tidsresa. Mycket konstigt detta att vara trött och hemma med barn.

Axel gillar inte att sova på natten längre. Han vaknar och äter flera gånger per natt och hans nya grej är att han sen inte vill ha nappen, och därför kan han heller inte somna om. Inte så mysigt. Inatt somnade han till sist om, men inte förrän han väckt upp mig tillräckligt så att jag inte längre fick tag i sömnen sen. Imorse tänkte jag då att vi skulle ligga och mysa tillsammans istället för att stiga upp, men det tyckte inte Axel. Axel bajsade, så då var det bara att kliva upp och gilla läget.

Jag hade tänkt att vi skulle gå och ta igen ett babysimtillfälle vi missat, men var alldeles för trött. Gick ut med hunden, Axel somnade och jag fick min kaffe. Skrev med en annan mamma i gruppen och hon tyckte att vi skulle gå och bada. Man är ju inte den som är den, och trots att jag visste att vi skulle bli minst 10 min sena, tänkte jag att det är bättre än ingenting alls och rusade iväg. Klockan var då kvart före 12. Då jag kom till bussen fem minuter senare stod det att nästa buss skulle gå 11.27. Jag fattade ingenting. Jag och Axel gjorde en tidsresa och kom i god tid till badet. Alternativt var klockan aldrig 11.45… Inte lätt att veta vilket faktiskt.

Hur som helst fick vi bada och då barnen efteråt slocknat som små ljus kunde vi i lugn och ro gå på burgare till Phil’s burger. Mums så gott det var. Det får bli dagens tips.

Ett litet tips till mig själv är att försöka sova en tur. Kan inte vara ett bra pogghetstecken att man tror att man gjort en tidsresa…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: