Över ytan

Jamen hej på dig du världens kanske mest negligerade blogg. Tror aldrig jag varit utan att blogga så här länge. Gillar det inte. Inte alls faktiskt. Mest för att det är ett direkt resultat av att jobbet kom i vägen för livet.

Men så kan vi ju inte ha det, så efter att ha trampat vatten väldigt länge, känns det nu som att jag har en sten att stå på. Jag är inte helt på det torra än men jag är helt klart på väg mot rätt håll och har huvudet stadigt över ytan. Dessutom har jag inte jobbat så mycket som en minut den här helgen. Förutom om nätterna då. Drömmarna har dock blivit rikitgt roliga. Inte ens nära på att vara stressdrömmar. Jag ger alltså mig själv 3 papegojmärken av 3 möjliga. Vi går i sanning mot ljusare tider nu!

I dag har jag gjort så lite att det inte ens går att beskriva. Igår däremot var vi ute vid Drottningholmsslott och njöt av solen hela dagen. Jag har aldrig i mitt liv varit där (vad jag minns i alla fall) och där är ju så otroligt vackert! Åk dit om ni är har vägarna förbi Stockholm nån gång! Där ute finns också Hundöarna- två öar där hundarna får springa fritt. Gissa om Elvis levde livet, med alla nya kompisar och simturer, säkert bästa dagen i hans liv so far.

Ett litet bildregn på det.

 

 

 

Hur skönt kan man ha det? Dagen avslutades med några glas vin, pizza och soffhäng. Alldeles alldeles perfekt dag.

EDIT Inlägget skrevs 28 april…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: