Sista kvällen

Givetvis fortsatte Villefranche att leverera, och vi åt en sagolikt god middag igår kväll som avslutning på semestern.

image

image

image

image

I morse vaknade jag av soluppgången, och möttes av detta då jag slog upp ögonen. Här kan vi tala om rum med en utsikt.

image

Det känns onekligen fel att kliva på ett plan och flyga hem nu då det är så vackert överallt, men samtidigt ska det bli riktigt skönt att komma hem också. Jag ser fram emot att sova i egen säng, dricka MJÖLK och få gosa med Cessi som vi saknat enormt mycket.

Även om jag varken sovit bra eller mycket på resan är jag fylld av energi och vill verkligen ta tag i saker. Jag vill fixa till balkongen, lillhens rum, pyssla om annat hemma och sortera bort saker. Jag vill frigöra energi ur mina överfulla skåp. Ja, det är bra att vara borta men det är också väldigt bra att vara hemma. Så det blir skönt att komma hem igen. Dessutom får jag på söndag lyxen av ett blixtsnabbt besök från Geneve. Ett bättre välkomnande hem får man leta efter.

Om ni undrat hur Cessi haft det då vi varit borta kan jag berätta att hon stortrivts. Får se om hon överhuvudtaget vill komma hem med oss då vi hämtar henne. Hon har nämligen fått hänga med sin bror, mor och far hos uppfödaren hela veckan, och vi har fått rikligt med bilder och filmklipp på hur hon njuter. Det har gjort det betydligt lättare att vara borta.

image

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: