Ny fredag, nytt flygfält

Det är fredag igen och vad gör vi då? Jo, stressar iväg från jobbet, jobbar på Arlanda Express och hoppar på ett flyg till valfri stad i Europa förstås!

Det här helgen gäller det att åka tillbaka till Bryssel. Denna gång för att döpa en liten söt en. Denna lilla söta har jag dessutom fått äran att bli gudmor till, så på söndag får jag för 4e gången motta denna gåva, gåvan att få bli en lite större del i en så litens liv! Underbart.
I övrigt blir det pusselfokus i helgen då jag ska hänga också med storasyster. Vi fann varandra på riktigt i augusti över ett pussel och efter det har kärleken varit myket ömsesidig. Vad kan man annat då man efter några timmars frånvaro möts av ”Evis, jag har sakat* dig”.

För övrigt roas jag mycket av barns prat för tillfället. Förra helgen berättade jag exempelvis för Andre gudsonens lillebror, treåringen, att jag kvällen innan hade ätit sniglar, varpå han spontant utbrast ”ajjaa, du tykkää om maskar”. Ja, vad säger man då? Lite lika fast ändå inte. 

Några andra bra diskussioner har förts denna vecka med Magiske W per telefon. Han har för övrigt hunnit bli åtta (8) år gammal redan och tenderar ibland vara väldigt vuxen. För det första ska de komma på besök om några veckor och vi diskuterade vad de skulle tänkas vilja göra. Jag fick en mycket tydlig lista på stående fot:

1) för det första vill vi komma och se hur ni har det där i Stockholm
2) se om det går att se Viking Grace från hustaket
3) kanske äta något gott på ett café

Alltså kärlek. Livet är faktiskt inte svårare än så.

Vi fortsatte prata om det kanske finns något jag tycker om som de skulle kunna köpa åt mig till jul. Vi pratade om lite olika böcker, spel och pyssel. Efer ett tag blir han högtidlig på rösten och säger ”och om vi nu skulle prata om olika utomhussporter, till exempel fotboll och ishockey”. Jag gjorde mitt bästa för att hålla mig för skratt och försökte artigt styra bort samtalet så jag inte får en fotboll i julklapp…
Ja. Det här var väl lagom bra svamlat om vad barn sagt i veckan som gått. Saker att tänka på under en mellanlandning i Zurich vid gate A67 helt enkelt.
Jag lämnar er med en mycket random bild på en av mina favoritprofiler på Instagram. Se det som dagens tips om ni vill ha ett leende i vardagen.
*saknat

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: