Mera helg, men först en historia om en chaufför på dåligt humör

Ojojoj så jag var trött imorse. Trött alltså. Så otroligt svårt att kliva upp ur sängen. Försökte länge komma på orsaker för att få krypa djupare in under täcket och somna om, men det tjänade inget till. Det var bara att kliva upp.

Väl på väg till jobbet blev jag kidnappad av bussen, som kördes av en lätt instabil chaufför. Riksdagen öppnar tydligen idag så all busstrafik var omdirigerad. Inget som vår chaufför ville upplysa om, utan 15 meter före min hållplats vek han bara av från normala rutten och gasade iväg. 
Alla blev lite förvirrade och frågade vart han riktigt är på väg. Då fick vi höra på text minsann. Han pratade om hur viktigt det är då ”de stora gubbarna pratar”, hur bussar inte är så viktiga, så varför bryr VI oss vart han kör? Eeeeeh okej… Kanske för att vi sitter i bussen han kör? ”Kan du stanna så vi får kliva av då?” -”nej, jag stannar bara på busshållplatsen”. Right… Förutom att han INTE gjorde det utan bara susade förbi hur många som helst. Och bad oss ta taxi om det nu var så viktigt. Den killen hade då inte klivit upp på rätt sida.
Min morgontur till jobbet såg alltså ut så här idag: gång från Hem till A, tunnelbana från A till B, buss 7 minuter i formen av ett V från B nästan fram till jobbet och tillbaka lika långt från jobbet som B, gång från helt fel ställe till jobbet. Så kan det gå ibland.
Efter detta blev det en lång dag på jobbet men också effektiv tisdagsträning på lunchen. Heja!
Vi drömmer oss ännu tillbaka till helgen med mera bilder.
Vi invigde ostfonduesäsongen
Promenerade till Frankrike och njöt av fina blommor
Köpte en snygg klocka för hela 13 euro på flyget. Love it!
Byggde ett slott för både hönor och lejon.
Njöt på den fina balkongen.

Kramades och hade det allmänt bra helt enkelt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: