Vilken helg och Tack Selänne!

Ojojoj vilken helg jag haft. Nyaste systerdottern var precis så underbar som jag visste att hon skulle vara. Vi myste och gosade och tittade varandra rätt mycket i ögonen för att bara ha känt varann i en vecka. Snäll är hon också. Jag känner på mig att vi kommer att bli riktigt goda vänner!  
Längtan efter ens egna lillhen blev inte direkt mindre påtaglig nu heller.
Nyaste systerdottern
Vi ägnade helgen åt att hänga med varandra, äta gott, promenera lite, sticka och se på Hockey och skidåkning förstås. Mamma och pappa kom också nerkörande från Nykarleby och hälsade på oss på lördagkväll. Lyxen att få lite av mammas hembakade semlor* med sig hem!!! 
OS bronsmatch och bronsmedalj i all ära men den store hjälten blev självklart Teemu Selänne som gjorde sin sista match i det finska landslaget efter en underbar karriär på hela 26 år. Inte helt lätt att slå. Det blev väldigt känslosamt i intervjuerna efteråt. Spelarna grät, journalisterna grät, det gräts hemma i sofforna och jag hade det inte bättre ställt med mina gravidhormoner… Fint var det och nu dagarna efter har internet svämmat över av hyllningar från olika spelare och olika länder för att inte tala om den finländska pressen. Ja, vilket sätt att säga tack och adjö! Så vi säger Tack till Selänne och fortsätter njuta av de andra spelarna!  

Allas vår Teemu Selänne!

Gott åt vi också!

Fredagsmums

*finlandssvenska semlor that is. Alltså vanliga frukostfrallor.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: