Den lilla röda står klar

Den lilla röda väskan är packad igen och ska för första gången på evigheter ut på en liten resa. I kväll får jag nämligen för första gången träffa lillfröken utan namn, även kallad min nyaste systerdotter. 

Det är 8,5 år sen sist och jag har aldrig upplevt något så fysiskt starkt som saknaden då jag satte mig i bilen för att åka tillbaka till Helsingfors efter att jag träffat Magiske E & W för första gången. De var så små, så små, så små att jag fysiskt kände behovet av att skydda dem. Helt otroligt. Till saken hör ju att de är tvillingar vilket gjorde dem yttepyttegare än de flesta andra barn och på den tiden omgavs jag inte heller av kompisbarn – elles bonusbarn som jag brukar kalla dem. Men i alla fall. Otroligt mäktigt var det. 
Då kan ni ju tänka er hur det kommer att gå den här helgen, med en ny liten en, och detta i kombination med gravidhormoner och egen bebis påväg. Jaja, det blir så bra så. Mysa ska vi i alla fall.
Idag har det varit en lagom effektiv jobbdag med 1,5 öga på hockey matchen och ett halvt på datorn. Men under och mirakel är helgen här nu och alla deadlines mötta. Lite lite behöver jag jobba på flyget men allt som kan fixas på max en timme räknas knappt. 
Sen blir det helg, mys, kramar, skidåkning och hockey om jag känner mig själv rätt.
Njut av fredagen hörni! Kan faktiskt vara den bästa dagen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: