Varning för blogginlängdsmängd… (tycker bloggrippe låter så fult…) Eller ”to make a short story long”

Jag tenderar att skriva som jag tänker… Så för att ni inte ska behöva följa mina ibland ologiska och långsökta åsnebryggor, och för att jag är så lat, så numrerar jag lite här, så ni hänger med den logiska följden! 🙂 Stay with me!

1) Jag har ett entourage 🙂 eller jag är faktiskt så lyckligt lottad att jag har flera! Kanske typ så där 2-3 olika om man så vill… Det är min pojkvän (av den typen som är en vän som är en pojke :), för det är väl PC att kalla -75 födda typer för pojkar???) som har definierat mina vänner så nån gång!

2) Ett av dessa entourage kallas för S-klubben. S står för en hel del olika saker och kan ändras enligt behov. För tillfället står S för Strömsö iom att vi e så pyssliga 🙂 Ja, eller vi vill väl kanske mest vara…

3) Som alla vet är Strömsö så mycket mer än ett ställe eller ett TV program. Det är i högsta grad ett verb (användning: ”vitsi du e strömsö”). Och så där i juletid (jo, snart är det det) är det ju just Strömsö man ska vara.

4) Ett av mina favorit TV program är Magnus och Petski på TV. (see where I’m going with this?)

5)  Ett annat favorit TV program är Strömsö

6) Och så vaknar man en dag och hör att följande avsnitt är ”Magnus och Petski goes Strömsö”. Jag menar, hur mycket bättre TV kan man göra??? Här kan ni kolla in avsnittet och få er ett gott skratt! Men skynda er, bara uppe på Arenan nån dag till! Det är nästan så att jag kan förlåta dem för att de inte underhåller mig på morgonen i A-laget lägre…

1 kommentar

  1. Det absolut bästa tv programmet! har just sett på dagistantavsnittet, säsongen lär ta slut nu:( vad ska de då hitta på??? säger bara – me like!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: