En natt på Grand Hotel

För två veckor sen hade jag världens lyxhelg! Pia och Maja flög in från Bryssel, Linda från Helsingfors och så lyxade vi till det med shopping, Afternoon tea i Cadierbaren på Grand Hotel, middag på Lydmar, spahäng och övernattning på Grand Hotel och en fantastisk frukostbuffé och lite till shopping på det.

Ja men ni hör ju. Världens lyxhelg. Det är inte jätteofta vi får till en träff med bara oss fyra, vi har ju ändå 7 barn också. När det väl händer får vi passa på. Afternoon tea på Grand matchar för övrigt vilken engelsk institution som helst. Spat toppar lätt allt jag sett. Dagens Stockholmstips delux varsågoda!   
        
    Klart ett spa ska ha en brasa!
  I och med att vi faktiskt bara hade en helg att umgås på, såg jag till att vi fick in extrasängar i ett lite större rum, så vi kunde umgås alla dygnet runt. Dessutom fick vi en upgrade av rum. Boka alltså inte på nätet, utan kontakta dem direkt! (Dagens andra tips).        Klart vi måste ta en spegelbild. Här hungriga påväg till Lydmar.  Det är ju något extra lyxigt med att bo på hotell. Att bo på lyxhotell är sju resor lyxigare. Då vi kom tillbaka från vår middag hade husfrun varit och nattat oss. Sängarba var öppnade, vi kunde bara glida ner mellan lakanen.

   Hon hade också ställt fram våra tofflor vid sängen, och detta på den sötaste av mattor, som önskade oss god natt och god morgon. Hur sött?!
  För att ännu lyfta Grand Hotel upp i skyarna ska jag visa upp frukosten också! 

Skulle jag vara en stor bloggare skulle ni tro att detta är ett omärkt samarbete. Men detta är alltså bara helt vanlig eufori.  
    
  Alltså, bara kolla på den här buffén! Allt fanns där. Allt. Finns det nåt bättre än frukostbufféer? Ja eller, kanske så här, finns det nåt bättre än då någon annan lagar mat och plockar undan?! 
Och den här utsikten på det. Åh. Stockholm i mitt hjärta!
  

   

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: