Några frågor var det här

Fick för en tid sedan en Blog award inne på bloggen Days of our lives. Alltid roligt att få frågor och höra lite vad ni vill läsa om. Fritt fram att fråga mera.

1. Vilken är din bästa egenskap?

Oj vilken svår fråga. Min bästa egenskap. Hmmm… Jag skulle kanske säga att jag är väldigt optimistisk och positiv. Livet blir mycket finare så och jag tror också att detta kan smitta av sig på andra och göra deras liv lite finare. 

2. Vad gör dig arg?
Jag blir rätt sällan arg. Men blir jag arg brukar jag vara det länge. Jag släpper inte saker så lätt. På gott och ont. Jag blir tex arg om någon sårar någon jag älskar, bryter löften eller helt enkelt irriterar mig tillräckligt länge. Men jag blir också arg om någon försöker skämta med mig för tidigt på morgonen. Fast i de fallen går det ofta om rätt snabbt.

3. Vad är ditt bästa reseminne?
Jag har alltid prioriterat resande i mitt liv och jag har väldigt svårt att jämföra resor mot varandra. De är alla så olika och kan inte tävla med varann. Om jag däremot ska plocka ut ett speciellt minne så väljer jag resan till Ville Franche sur mer på Azurkusten i Frankrike juni 2007. Jag reste dit med mamma och pappa och åt så god mat, drack gott vin, turistade lagom mycket, läste fruktansvärt många böcker (för att vara jag), sov hur mycket som helst och åt frukter på balkongen på hotellrummet och slogs mot duvor om samma frukter. Vi hade en så fin vecka som var perfekt på alla plan så den har helt klart fastnat i minnet.

4. Vilken är den sämsta film du sett?
Sämsta filmen är det många som tävlar om. Men ofta är de så dåliga att jag förtränger dem på studs. Filmer som bara känns som förlorad tid i mitt liv. Senast i raden är This is 40 som vi såg på bio förra veckan. Den var alldeles för lång och lyckades inte fånga mig överhuvudtaget. Den skulle kanske ha kunnat vara bra om den var 1 timme kortare men nu blev den bara fel.

5. Vilken är din favoritårstid?

Jag är helt klart en sommarmänniska! Jag hatar att frysa, älskar kjolar och tycker det bästa som finns är att gå hemifrån utan jacka och vill helst leva livet barfota.

Jag vill gärna ställa följande frågor till Fröken Stök, Ett ögonblick, Jordgubbar & Champagne, Pia på kontoret och   Epicentrum:

1) Vilken är den bästa boken du läst?
2) Om du bara fick använda ett klädesplagg i resten av ditt liv, vilket skulle det vara?
3) Om du fick en veckas betald semester vart som helst – vart skulle du åka?
4) Vad rekommenderar du? (Får vara vad som helst – stjälv frågan från podcasten Värvet)
5) Vad äter du helst?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: