Smaka på Stockholm vetja

Förra veckan var igen en vecka med mycket program, sol och sköna stunder. ATT jag kan älska sommaren och allt den medför. Det är fortfarande alldeles för mycket jobb men förra veckan innehöll i alla fall en extra röd dag – mycket välbehövt to say the least. Nationaldagen firade vi med att jobba lite, fixa hemma, ligga på en filt o läsa, svettas i solen, Smaka på Stockholm och en båtutflykt. Kan man ha det bättre?

Smaka på Stockholm är ett event där många av Stockholms krogar slår upp små stånd runt Kungsträdgården så man får prova på många små rätter från olika ställen. Sen slår man sig ner i folkhavet och njuter av god mat, god dryck och gott sällskap. 

Vi åt bland annat kantarelltoast med västerbottenost, lax, ceviche, världens minsta hamburgare, ålandspannkaka, röra på svartbröd, renkebab och lite annat smått o gott. MUMS så gott allt var. Bra drag också att försöka integrera en svensk i det finlandssvenska sällskapet och äta mest från Visit Ålands lilla hak. 
Vi drack också rosé i olika format. Är så insnöad på rosé just nu att ojoj.

Bland annat drack vi rosébubbel på burk som var UTSöKT gott! Slut på tips från coachen.

Efter det anslöt en hajkare och så tog vi oss till Djurgården.

Såg kortegens torrträning inför lördagens prinsessbröllop.

Hittade en flagga att vifta lite med.

Såg småttingar i en park och pratade om livets stora frågor.

Efter det åkte vi båt, njöt av Stockholm, lyssnade på glad musik, dansade, tog i land vid Hammarby sjöstad och åt thaimat på en brygga. Och upprepade allt en gång till.
Någonstans här kom vi på att det faktiskt är en vanlig arbetsdag och likt askungen på bal susade vi hemåt i natten för att hinna somna innan det var dags att vakna igen. En alldeles underbar dag. Livet hörni, det är grejer det!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: