Regnet det bara öser ner – ett matinlägg

Vädret fortsätter uppmuntra till bloggande och alla har försvunnit ut på olika äventyr. Brasan är tänd, alex och sigges senaste podcast på och njutningen total. Jag har äntligen landat i semestermode och vet varken vad det är för dag eller vad klockan är. Helt underbart.

Distansjobbandet gick utmärkt förra veckan. Till skillnad från den här veckan var vädret perfekt, så alla andra var ute och jag fick sitta inne i lugn och ro och jobba. Jag steg upp, jobbade tills nån ropade att lunchen var klar, åt och umgicks lite med familjen, jobbade eftermiddagspasset och drack lite kaffe då en mugg gick förbi. 
Min äldsta storasyster fick semester och mellansystern har äntligen hittat hem en sväng från Panama. Att hela familjen är samlad i kombination med sommar garanterar god mat. Och som vi har ätit. Direkt faten dukats av bordet börjar vi fundera över vad vi ska äta nästa gång.
Morötter med fetaost.
Dadlar med getost.

Rågbitar med olika pålägg. 

Gravad lax. 

Nypotatis.

All denna underbara nypotatis.

En dag blev det till och med hemmagjord sushi till lunch. 

Oj, så mat kan vara gott. Vi har också ätit laxsoppa, korvsoppa, grillat i alla olika möjliga och omöjliga tappningar, lax, sik och lite kebab och grillpanna. Som sagt, inga problem alls att jobba på distans från det här kontoret. Länge leve utmärkt markservice. 

Vissa har njutit av semester medan andra jobbat.
Jag vet att jag sagt det förr men jag säger det igen. Jag älskar den här platsen och de här solnedgångarna. Ska vi prata i klyschor kan jag lika bra skriva ”här får själen ro”.

     

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: