Födelsedagar FTW

Ojojoj årets födelsedag gick till historien som en av de litelite bättre. Det var en alldeles fantastisk dag i lördags.

Började med en perfekt kvällen innan med några glas och mat på Mälarpaviljongen. Helsingfors levererade en av sina bästa människor till låns för helgen och vi hade mycket att ta igen. Och paket fick jag vid midnatt finsk tid. Lyxen! Bäst var ändå kortet som var undertecknat också av Belgare och Schweizare. Antingen riktigt bra förfalskat eller underbar framförhållning. Så fint.

Födelsedagen började med champagnefrukost och med en sån start kan ju dagen faktiskt inte gå fel. Vi lämnade Christian och Elvis på soffan och gav oss ut på stan för riktig kvalitetsshopping och fika såklart. 
Vi hade rätt så ambitiösa shoppinglistor men vi klarade allt och lite till. Aldrig/alltid bra kombination med lönedag, födelsedag och höstnyheter i butikerna. Men nu har jag äntligen shoppat ny, fin, praktisk datorväska (och två klänningar, en blus, balkongbelysning osv osv). Bra jag!

Efter shoppingen rusade vi hem till duschen, drack lite champagne och fixade oss för fest som om det var 2008. Vi mötte upp mera vänner på Mr. French på Skeppsbrokajen för en underbar middag, drinkar och lite dans. Ja, och många skratt.

Servicen var verkligen under all kritik men maten och drinkarna desto bättre. Jag åt bland annat mitt livs första OSTRON! Bra jag igen. Gillade det till och med!
Ja men ni ser ju. Kan inte be om mera! Födelsedagar FTW alltså!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: