Vad nu då?

Nu måste jag blogga om några saker som jag tänkt på innan jag hade en blogg… Måste ju få allt med liksom…

På samma sätt som jag ett tag bildade alla mina tankar i formen av facebook statusar ”Evis is…” så gick det ett tag då jag tänkte i blogginlägg (men utan en blogg)…

1) Då jag kom hem från matbutiken efter jobbet i onsdags, steg jag in i hissen samtidigt som den asociale tonårs killen som är min granne (detta har hänt mååånga gånger under de 3+ år vi varit grannar)… HUR är det möjligt att göra så lite intryck på en människa, att han fortfarande frågar till vilken våning jag ska åka????

2) Kolla vilket sjukt snyggt armband snälla Tanja importerat åt mig från Åhlens! Jag känner mig som en rockstar!

Cred åt Slow-Mo för fotografiet 😉

3) Jag har haft ett projekt på G som heter ”Reclaim your life”. Det innebär att man åtgärdar en ohållbar situation (i mitt fall jobb) så att man får upp huvudet ovanför vattenytan igen. Fatta hur lycklig man kan bli då man plötsligt kan checka av en sån grej på to-do listan!!! ”Reclaim your life – check” liksom. Då kan man till exempel börja blogga, om det nu är det man vill 🙂 Känslan av lycka har suttit i i flera dagar ren nu, så det bådar gott!

Konklusion av dagens visdom – I’m back! Ett problem bara… I’m worse than ever… 😉 Min humor är inte på speciellt hög nivå för tillfället (vilket inte kan anses gott, med tanke på utgångsläget), men det känns som om energi bara bubblar över hela tiden, och då kommer det ohjälpligt liiite dåliga juttun med på köpet ibland… Borde kanske köpa ett nytt filter.

Tack och förlåt! *fniss*

Now – back to work!

3 kommentarer

  1. ”She could have been worse (badder), she could have been twins :-)” gammalt djungelordspråk från Melrose Place.//P-M

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: