Helgen som gick

Förutom febern och dåliga nätter (se förra inlägget) blev det en fantastisk helg. 

På fredag förde vi Cessi till Älta och så hoppade vi på flyget till Helsingfors på lördag morgon. Vi gick på 4-års kalas, kollade Frozen c 3 gånger och hade det bra. På söndag lämnade vi en sovande Axel hos Linda och åkte in till Tölö. Jag har nämligen bestämt mig för att sälja mitt älskade förr, förr, förr, förra hem! Det var mycket nostalgiskt att kliva in dit för första gången på 4 år. Jag har nämligen haft turen att ha haft samma hyresgäster under hela den här perioden. Men nu känns det alltså som att det är dags. Kanske stiger priserna i all evighet ännu, men det känns skönt att kunna plocka ut pengarna innan en eventuell bubbla säger poff. Så om ni behöver en fantastisk lägenhet på 40 kvadrat vid Hesperiaparken kommer snart en till salu. Guldläge! 

Efter träffen med mäklaren kollade vi lite mer Frozen (kan det bli för mycket?!) och åkte sen tåg tillsammans med Björn&Ola till Vanda. Där blev det Starbucks och bröllopsinbjudningskortsplanering. Älskar att ha så talangfulla vänner. Allt man kan behöva ligger bara ett telefonsamtal bort.

Men sen kom alltså försenat flyg, långväntan på incheckad vagn och en horribel febernatt och satte punkt på en i övrigt toppen helg!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: