Läsutmaningen 2013 bok 8 – En dag till skänks

Förra helgen då jag strövade omkring i Stockholm med Pia handlade vi lite böcker. Lite som i rätt många vill säga.
Bland annat shoppade jag 4 pocketböcker till priset av 3. För övrigt kan jag inte räkna de gånger i mitt liv jag gått på det försäljningstricket. En av böckerna var hur som helst En dag till skänks av Anna Gavalda. Jag formligen älskar hennes böcker och denna hade jag missat, kanske den är ny?


Boken var väldigt snabbläst och språket var som vanligt i hennes böcker väldigt målande. Jag rycktes in i boken på sida 1, läste ut den under en take off och en landning och då den var slut ville jag veta mer om de olika karaktärerna, jag ville veta vad som hände sen. Syskonskaran som boken handlar om, och deras stulna dag tillsammans målades upp som en film i mitt huvud och jag funderar vidare. Vågade lillebror öppna sitt hjärta. Hur reagerade den jobbiga svägerskan på lappen? Vad hände med hunden? Hittade storasyster tillbaka till sig själv?

Ja, det får vi aldrig veta så jag hittar på min egen fortsättning. Gillar verkligen då böcker blir kvar. Så läs boken! Och allt annat av Anna Gavalda för den delen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: