Läsutmaningen 2013 bok 6 – Du gamla du fria

Bok nr sex blev Liza Marklunds senaste – Du gamla du fria. Den här boken läste jag på skidresan och jag blev alldeles galen. Jag läste nämligen ut Hungerspelen första kvällen och väl vid stugan visade sig det Internet jag köpt för hela veckan för 30 euro vara totalt världelöst. Och då menar jag totalt värdelöst. Jag kan ännu irritera mig på det här. Det innebar hur som helst att jag inte kunde låna någon ny bok till min iPad och jag hade inte heller med någon annan att läsa. 
Så vad gör man? Jo, man kopplar upp sin mobil för ett ögonblick och lånar en bok till mobilen. Du gamla du fria har jag därmed läst ur mobilen. En väldigt tur att det var en otroligt medryckande bok om vi säger som så. Men ja, läs boken! Men läs den för guds skull INTE ur mobilen. Och vidare – ladda alltid ner böckerna INNAN du åker på din resa! Mycket tips på en gång här.
Glad och nöjd är jag över att precis ha Googlat fram att Liza Marklund är mitt uppe i skrivandet av sin nästa bok om Annika Bengtzon. Bara att vänta på nästa då. Jag gav Du gamla du fria 4* av 5 möjliga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: