Work hard, play harder

Efter den magiska lunchen där maten aldrig slutade serveras var det dag för inceckning, en snabb titt runt på der underbara hotellet och sen konferens för hela slanten.
Det är bland annat för detta som vi jobbar som små idioter allt som oftast. Vi belönas med tid att konferera på underbara platser där bara goda ideer och vackra tankar kan födas. 
I år fick vi dessutom en extra dag på oss då vi bara kunde ägna oss åt varandra.
De övriga hotellgästerna var kanske inte jättenöjda över att dela hotell med 120 glada mediebyråtyper… Här var det ännu 100% jobb i sikte.
Överallt var det så vackert stt man bara suckade, tog en bild, sparade en mental image och suckade igen. 
Konstigt nog finns det inte rikitigt så mycket bilder av själva jobbandet… Alla workshops, kloka tankar och presentationer. De var också där och gav oss alla så enormt mycket pepp och energi. Vissa delar är hemliga oh jag brukar ju inte annars heller skriva så mycket om jobbet, men det är stora grejer på gång. Alla blev närmast höga av peppen och den sitter ännu i här hemma i höstregnet.
Och värmen. Värmen hörni, kommer ni ihåg hur den kändes? Känslan av att ligga en heldag i skuggan och prata för att solen är för varm. Älska den känslan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: