Kan jag resa?

Ojojoj så ni har saknat mina inlägg om hur bra jag är på att resa! Det lackar mot jul och jag lackar ur. Nå nej! Så illa är det inte, men det är mycket nu.

Vi skulle ta kvällsbåten till Åbo på fredag kväll. Perfekt med en full sista vecka innan folk och fä sticker iväg på semesterar, mycket som ska ros ihop inför det nya året helt enkelt.

Men Viking Line ville annat och gick på grund med vår båt! Höjden på fräckhet* Och det blev värre för med två dagars varsel avbokade de även vår tur över och det blev att boka om till morgonbåt istället. Vilket betyder en dag mindre att fixa packande osv på… det innebär att jag får packa med mig smutsiga kläder hem, att alla julklappar ännu ligger huller om buller i hemmet osv osv.

Här sitter jag nu kl 21.36 och har precis slutat jobba. Jag har naturligtvis inte ens gått till källaren efter väskan än. Hjälp. Vi ska vara vid hamnen klockan 6.45 och jag kan tänka mig att det tar c 3 timmar att få bilen packad med alla mina väskor och påsar packade.

Så ja, livet är precis sig likt. Julfriden är långt i från här och jag måste ta mig i kragen NU om det här ska bli till nåt. Jeppjepp

*ingen kom till skada.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: