Några sekunder senare

Några sekunder senare var det plötsligt helg igen. Veckan har susat fram som aldrig förr. Min nya kollega Johan frågade idag om tiden alltid går så här snabbt på jobbet och vi kunde igen en gång konstatera att ja, det gör den. Ungefär varannan dag är fredag nuförtiden. Inget fel på det förvisso.

Just nu sitter jag igen i ett flygplan. Denna gång styr vi kosan mot Helsingfors där två fina typer ska gifta sig i helgen. Det är nämligen dags för Camsan och Niklas att gifta sig. Jag kommer ihåg det som igår när de träffades! Jag och några andra fick nämligen träffa honom redan på deras första dejt. Vad gör man om dejter krockar med födelsedagar liksom. Jo, man kombinerar de två. Bra gick det dessutom.
Min 30 års fest missade bruden, men hon ringde och bad om ursäkt med den bästa orsaken. En liten Per i magen gjorde henne ”ofestbar” och allmänt illamående. Det ska bli ett sant nöje att få fira deras kärlek imorgon då man fått följa med sen början.
Det blir inte direkt sämre av att få träffa en hel hög fantastiska vänner igen som jag inte sett på alldeles för länge. Människor man ofta sjungit med och ibland haft ont i håret med.
Peppen, hörni! PEPPEN!!!!!!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: