Det var på håret

Igår fattade jag beslutet att ta bort mitt instagramflöde från bloggen. Inte för att jag inte vill dela bilder ur min vardag med er, utan för att jag så sällan fotar andra bilder och om de ligger i flödet, postar jag inte dem igen och då har jag ”inget” att berätta om. Som ni ser jobbar jag hårt med att aktivera mitt bloggande igen.

Igår fick jag akut fnatt på mitt hår och ringde huxflux till frisören och kollade om de hade tid med mig. Det hade de och 25 minuter senare öppnade jag dörren och klev in. Sen var det också slut på det roliga. Enda som kunde ta emot mig var en brittisk tjej. Inget fel på britter och jag är ju flytande på engelska, men jag var inte ändå helt hundra bekväm med att förklara hur jag ville ha mitt hår. Vi kom hur som helst fram till något bra och hon satte igång med slingorna. Jag läste en tidning, en tidning till och läste sen ut halva internet på telefonen. Vi det här skedet hade hon redan ursäktat sig kanske 5 gånger, förlåt du har så jättemycket mera hår än jag trodde. Jam det är väl ditt jobb att beräkna tjockleken på slingorna och inte mitt. Jag fick gå till duscharna och plocka bort foliet i etapper för de hade ju legat i alldeles för länge… Gå tillbaka och fortsätta göra slingor och läsa ut resten av internet. Det var så tråkigt att jag höll på att dö, och då älskar jag då någon pysslar i mitt hår. 
Historien tar tyvärr inte slut ännu här. Då hon äntligen var nöjd med hela huvudet och de sista foliebitarna plockades bort sa hon att hon ska tona lite bara. Eeeeh okej, brukar inte riktigt vara gången då de slingar mitt hår, men vem är jag att ifrågasätta? Som nlött såg färgen helt okej ut och hon satte igång och började klippa. Vid det här skedet hade jag redan suttit där 2h 45 minuter… Då hon fönat klart och haft sig sa jag att det blev väldigt mycket ljusare än vi talat om, varpå honkonstaterade: jo, och det är lite lila här ovanpå, men jag lovar att det går bort. Jag var bara tvungen att tona lite då det först blev så konstigt gult. Jepp, jepp, exakt det man vill höra då man lägger 1 500 kr på att piffa till sig lite. 
Efter lite kommentarer på Facebook kom det fram att det mycket väl kan vara mina hormoner som ställt till det så jag ska inte vara alldeles för hård mot henne vad gäller färgen och jag har nästan vant mig vid att vara blond nu. Men det tog sååååååå länge. Det kan bara inte få ta 3h 10 min att klippa och slinga ett hår. Men tydligen gjorde det det. Då jag gick hade de stängt för länge sen och så bad hon ännu om ursäkt c 10 gånger för att det tagitså länge. Ja, hon var i alla fall väluppfostrad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: