Hög tid för nytt hår

Oj så jag har sovit inatt. Fast jag sovit i rummet bredvid den lilla familjen har jag inte vaknat trots att de vakat en del under nattens gång. Jag drog däremot en minst 9 timmars lång och skön nattsömn. Känner mig som ny.

Vi tog brunch ute på stan och satt och njöt av livet. Den nya lilla tjejen är ett praktexemplar av shopping- och cafébebis. Hon bara sov lugnt och skönt tills det var hennes tur att få mat.

Brunch intogs traditionsenligt på Le Pain Quotidien. 

Jag jagade förgäves skor i min storlek och shoppade istället en sommarpyjamas som tröst. Då vi gick till bilen svängde jag på huvudet och såg en frisörssalong med galet billiga priser. Vi talar alltså långt under halva priset från priserna i Stockholm. En blick till och jag insåg att frisörskan hade sjukt snyggt hår. Ett mycket bra tecken.

Så här sitter jag nu, i händerna på en frisörska jag inte kan kommunicera med. Jag har redan fått slingor, druckit té, tvättat håret, klippt håret och nu fönas jag. Jag tror dessutom att det blir sjukt bra! 
Klippningen var för övrigt mycket intressant. Det tog c 5 minuter och jag fick stå upp och stirra i golvet då hon klippte mig. Always a first for everything.

Varför servera te i kopp om det finns engångsmuggar…

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: