Påsklördag hela dagen lång

Vilken fin dag vi fick igår. Vädret var underbart och jag ägnade en stor del av dagen på balkongen. Vi till och med åt säsongens första lunch där ute i solen. Jag satt till och med klädd i linne. Fantastiskt. Stort plus för att vinden inte slapp åt att blåsa just där. Älska våren.

20140420-100824.jpg

Numera traditionsenligt blev det också en tupplur på någon timme, och efter det drog vi till stan för att möta upp lite vänner. Lite sådär halv diskret bjöd vi in oss till Älta på lite grillat och Cessi var nöjd som bara den att komma tillbaka till familjen som hade hand om henne förra helgen. Vi också för den delen, att grillat kan vara så gott! Men vilken mat är nu inte god i toppen sällskap.

Då jag gick och la mig var det världens cirkus i magen och för första gången fick vi tydligt -väldigt tydligt- se en kroppsdel som putade ut. Hittills har det bara varit jämna sparkar och diverse puffar hit och dit men nu stod nånting rakt ut mitt på magen. Kanske ett huvud eller en rumpa, eller något annat stort. Väldigt fascinerande detta. Och inte så lite svårt att klä i ord. Skönt att vecka 28 kom med annat än kli också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: