Orka gnälla om vädret

Det fortsätter blåsa hårda nordliga vindar och vi gömmer oss inomhus framför brasan i olika hus beroende på från vilket väderstreck det blåser just då. Vi hälsar på familj och vänner och tycker att det är alldeles varm för att vara november. Vi har alltså valt att inte tänka på att det ska föreställa juli. I så fall är det ju hur bra väder som helst. Vi sover inte så bra på nätterna heller i och med att det låter som om taket ska komma in, flaggstången snärtar och möblerna dansar omkring på verandan. Mysigt värre.

Igår var vi bjudna på plättkalas till Christians pappa och fru. Vinden var bra för dem så vi njöt av att få lite sol och värme. Elvis passade också på att simma lite. Inte för att han bryr sig om att det är november. En lyckligare hund får man söka efter. Semester är ändå semester.
Som sagt. Vem bryr sig om att det är november då det är semester och detta är landskapet.
Idag är det sista dagen hem-hemma och mycket står på tidsschemat idag också. Alla ska träffas och allt ska packas och fixas. I morgon hoppar vi i bilen och åker till Helsingfors för två nätter. VI ska träffa vänner som jag inte sett på alldeles för länge. Vänner som Christians inte ens träffat än. Ur led är tiden.
Ha en bra dag peeps!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: