De absoluta favoriterna

Födelsedagsveckan är inledd. Ni vet, veckan innan man fyller år, som är fylld av  förväntan och paketprassel. Okej, riktigt så är det ju inte i vuxen ålder men ni fattar. Det är ju faktiskt fruktansvärt roligt att fylla år. Det här året är det dessutom lite extra roligt då jag får finbesök från Helsingfors. Som de ska pratas, ätas, shoppas och drickas bubbel i helgen!

För att göra födelsedagsveckan ännu mera komplett har sambon igen än gång visat prov på sin fullkomlighet. Han frågade mig nämligen redan i april vad jag ska göra dagen före min födelsedag. Jag kollade kalendern och där stod det att vi ska på Bo Kaspers Orkester konsert på Skansen. Jamen hallååå! Hur bra kan man bli? Han förstår min dyrkan trots att han inte själv förstår sig på dem. Tror vi ska ändra på det i kväll. Jag var själv nämligen hälsosamt skeptisk tills jag såg dem första gången live many moons ago. De senaste tio åren har jag sett dem live säkert 15 gånger. 
Ikväll får jag se dem första gången i Sverige, om vi inte räknar en minikonsert på NK i samband med senaste skivsläppet. 
Lycka. 
Inte svårt att gissa vad som spelar på repeat idag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: