På andra sidan

Såja, då var vi äntligen ute på andra sidan feber- och kräkfesten här hos oss! Men vabb blir det idag i alla fall för att samla krafter. Axel blir alltid så klen, så klen då han är sjuk. Det tar alltid några dagar innan han är tillbaka på topp igen. Lättnaden då han igår kväll började härja på som vanligt var enorm. Men än finns inte energin att hålla fanan högt speciellt länge, men vi jobbar på det som sagt.

Igår åkte jag iväg till Mall of Scandinavia några timmar och gjorde en bröllopsfestpyntningsräd i X antal butiker. Redan efter första butiken fick jag gå till bilen med alla kassar för att kunna fortsätta shoppingen. Jag hittade kanske till och med skor åt Axel. Det blev inte alls vad jag tänkt mig, men tror att det blir coolt och bra. 

På tal om barnskor får jag fel i huvudet. Hur är det möjligt att det finns en modell åt killar och 7000 åt flickor?! Din sko hade på riktigt EN festsko åt pojkar. Hur roligt är det? Axel klär sig väldigt könsneutralt annars men att klä killen i ballerinan eller glittriga sandaler går ju bara inte. Sjukt tråkigt. Samma sak var det på Lindex, som annars har jättebra accessoarer. Inte en enda killsko. Åhlens – samma sak. Massor olika festskor åt flickor, åt pojkarna crocskopior med spindelmannen på. Inte så stiligt i kyrkan…

Jaha, nu ska jag passa på och göra något vettigt av Axels tupplur. 

Här kommer en helt orelaterad bild på det. En tillbakablick till förra veckan då Axel fick hänga med Frank och Prinsessan Alice i Stockholm. Lyckan som förälder att se sonen blixtförälska sig i kompisars barn. Den är stor. Tack Maja för bilden!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: